Ana SayfaGüncelCHP milletvekili Eren Erdem’in katıldığı panele saldırı

CHP milletvekili Eren Erdem’in katıldığı panele saldırı

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem'in katıldığı panele bir grup taşlı sopalı saldırı düzenlendi. Erdem saldırı altında olduklarını Twitter hesabından duyurdu. Erdem, MHP Genel Başkanı Bahçeli’ye yaptığı eleştirinin ardından ülkü ocakları tarafından tehdit edilmişti.

HABER MERKEZİ – CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in katıldığı Bağcılar Malatya Akçadağ Köyleri Derneği’nde düzenlenen panele bir grup taşlı sopalı saldırı düzenlendi. Erdem saldırı altında olduklarını Twitter hesabından duyurdu.

Erdem, grubun taşlarla binaya saldırdığını dile getirerek, içerde yüze yakın kişinin mahsur kaldığını söyledi. Erdem, twitter hesabından şu ifadeleri paylaştı: “Emniyet olay yerine geldi. Bu saldırının sorumluları Osmanlı ve Ülkü ocaklarıdır. Başkanlığa karşı duruşumuz nedeniyle bu saldırı gerçekleşti. Şu an ortalık yatışıyor. 200-300 kişilik provokatör grup, binaya saldırdı. Sebep: ‘Başkanlık sistemi’ Gelin öldürün! Cumhuriyet için ölürüm! Adeta 2. Madımak gibi tasarlanan bir komplo ile karşı karşıyayız. Halkımızı oyuna gelmemeye çağırıyorum. Olay yatışıyor…”

Erdem, başkanlık sistemi için referandumu işaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında “Devlet Bahçeli’ye ben ismini Hükûmet Bahçeli diye değiştirmesini tavsiye ediyorum” açıklamasının ardından Ülkü Ocakları tarafından “İstanbul sokaklarında dolaşma” denilerek tehdit edilmişti.