Ana SayfaMedya“haberSİZsiniz”in ilk canlı yayını 30 Ekim’de

“haberSİZsiniz”in ilk canlı yayını 30 Ekim’de

Bir grup gazeteci ve "habersiz" kalan yurttaş bir araya gelerek "haberSİZsiniz" platformunu kurdu. Platformun ilk etkinliği 30 Ekim Pazar günü gerçekleşecek.

HABER MERKEZİ – Ankara’da bir grup gazeteci ve “habersiz” kalan yurttaş bir araya gelerek “haberSİZsiniz” platformunu kurdu.

“haberSİZsiniz” platformunda bir araya gelen isimler, “Kanallarımızı kapattılar, yetmedi sokağı kapattılar. Neler olduğundan habersizseniz; #haberSİZsiniz’de buluşalım” çağrısında bulundu.

Platformun ilk etkinliğinde 30 Ekim Pazar günü saat 15.00’te Mülkiyeliler Birliği’nde gazeteci Ayşegül Doğan’ın sunacağı canlı yayında gazeteciler, akademisyenler ve uzmanlar televizyonların kapatıldığı günden bu yana nelerden habersiz kalındığını anlatacak.

Etkinlik Twitter’da Pericope, Facebook’ta ise canlı bağlantı üzerinden yayınlanacak.

“haberSİZsiniz” platformunun canlı program için yaptığı çağrı şöyle:

Kanal kapatmalara inat kendi TV programımızı yapıyoruz! Gazeteciler üzerindeki baskı ve medyanın tek seslileşmesi, bizleri harekete geçirdi. Bir grup gazeteci ve ‘habersiz’ kalan yurttaş bir araya gelerek #haberSizsiniz platformunu kurdu.

Platform ilk etkinliğini 30 Ekim Pazar saat 15.00’te Mülkiyeliler Birliğinde gerçekleştirecek. #haberSizsiniz, ilk canlı yayınını yapacak. Gazeteci Ayşegül Doğan’ın sunacağı canlı yayında, Mülkiyeliler stüdyomuz, gazeteci, akademisyen, uzman dostlarımız konuklarımız olacak. Konuklarımız, televizyonların kapatıldığı günden bugüne nelerden habersiz kaldığımızı anlatacak.

Belki kameralarımız, mikrofonlarımız olmayacak ama tüm katılımcı ve konuklarımızın da Periscope, Facetime, Dailymotion gibi sosyal medya kanallarından canlı yayınımız yüz binlere ulaşacak. 30 Ekim Pazar 15.00’te ‘#haberSİZsiniz’ taginde takipte olun.

Kanallarımızı kapattılar, yetmedi sokağı kapattılar. Neler olduğundan habersizseniz; #haberSİZsiniz’de buluşalım. Kendi canlı yayınımızı yapıyoruz.

habersiz