Ana SayfaGüncelKürk Mantolu Madonna’da Raif’i Engin Akyürek oynayacak

Kürk Mantolu Madonna’da Raif’i Engin Akyürek oynayacak

HABER MERKEZİ – Kürk Mantolu Madonna’nın sinema uyarlamasında Raif Efendi rolü için Engin Akyürek’e teklif götürüldü .Akyürek teklife olumlu yanıt verdi ancak imzalar henüz atılmadı.

Sabahattin Ali’nin kült eseri Kürk Mantolu Madonna’nın sinema uyarlamasında başrol oynaması için Engin Akyürek’e teklif götürüldü.

Sinefesto’nun haberine göre Raif Efendi rolüne uygun bulunan Akyürek teklife olumlu yanıt verdi ancak imzalar henüz atılmadı.

Ay Yapım’ın yapım haklarını satın aldığı eserin senaryo çalışmalarını Halit Ziya Uşaklıgil’in ‘Aşk-ı Memnu’ ve Reşat Nuri Güntekin’in ‘Yaprak Dökümü’ eserlerini televizyon dizisine dönüştüren Ece Yörenç’in yapacağı belirtildi.

Kürk Mantolu Madonna’nın kadın karakteri olan Maria Puder rolü için Beren Saat’e teklif götürüldüğü haberleri gündeme gelmişti.

Beren Saat ve Engin Akyürek daha önce bir uyarlama olan “Fatmagül’ün Suçu Ne” dizisinde rol almışlardı.

Kürk Mantolu Madonna

“Kürk Mantolu Madonna”, Türkiye’de modern öykücülüğün kurucu isimlerinden olan Sabahattin Ali’nin kült eseridir. Kitap, silik bir taşra memuru olan Raif’in hayatına odaklanır. Raif’in Berlin’de tanıştığı bir kadın ve onun hayali üzerinden yaşadıklarını anlatır. Sabahattin Ali’nin bu eseri, edebiyatın en başarılı psikolojik anlatılarından birisi olarak görülmektedir.

  'Aranızda Kalmadı': Magazinin 'Kürk Mantolu Madonna'yla imtihanı
Previous post
'Walter Benjamin ve Romantizm' söyleşisi 3 Kasım'da
Next post
Musul operasyonu yeniden başladı: Hedef Dicle Nehri’nin doğusu