Ana SayfaGüncel‘Türkiye’de Hapishaneler, Mahpusluk ve Ayrımcılık’ paneli 27 Ekim’de

‘Türkiye’de Hapishaneler, Mahpusluk ve Ayrımcılık’ paneli 27 Ekim’de

Zafer Kıraç, Mustafa Eren ve Seçil Doğuç'un katılımıyla gerçekleşecek “Türkiye’de Hapishaneler, Mahpusluk ve Ayrımcılık” paneli 27 Ekim Perşembe günü 18.30'da Hrant Dink Vakfı Havak Salonu’nda.

HABER MERKEZİ – ASULİS Dil, Diyalog, Demokrasi Laboratuvarı, mahpusluk ekseninde ayrımcılığın ele alınacağı “Türkiye’de Hapishaneler, Mahpusluk ve Ayrımcılık” paneli gerçekleşleştiriyor.

İdil Işıl Gül’ün moderatörlüğü ve Zafer Kıraç, Mustafa Eren ve Seçil Doğuç’un katılımıyla gerçekleşecek olan panel, 27 Ekim Perşembe günü 18.30’da Hrant Dink Vakfı Havak Salonu’nda.

ASULİS Dil, Diyalog, Demokrasi Laboratuvarı’nın panele çağrısı şöyle:

“Türkiye’de sayıları giderek artmakta olan mahpusların ihtiyaçları ve sorunları aynı mıdır? Mahpus gruplarının kendi özgünlükleri içerisinde uğradığı ayrımcılıklar neler? Bazı mahpus gruplarını ‘daha az insan’ yapan, ayrımcılığa uğratan sebepler nelerdir? Bu ve benzer sorularla Türkiye’de hapishaneler, hapishanelerin geçmişi ve bugünü ve mahpusluk ekseninde ayrımcılığı ele alacağımız panelimize davetlisiniz.”

ASULİS?

ASULİS Dil, Diyalog, Demokrasi Laboratuvarı; söylem alanında deneysel çalışmalar ve araştırmaların yapılacağı, ayrımcı söylem ve sonuçlarının yanı sıra ayrımcılıkla mücadele yöntemleri üzerine tartışmaların yürütüleceği, projelerin geliştirileceği disiplinlerarası bir platform olarak Hrant Dink Vakfı bünyesinde kuruldu.

ASULİS Dil, Diyalog, Demokrasi Laboratuvarı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Etkinlik ile ilgili detaylara ise şuradan ulaşabilirsiniz.

hapishane-ayrimcilik




Önceki Haber
Uçan arabalar 2020'de kullanımda olacak
Sonraki Haber
Musul operasyonunda 6.gün: Çatışmalar Hemdaniye’de yoğunlaştı