Ana SayfaGüncelManisa’da hamile kadına şiddet uygulayan bir erkek tutuklandı

Manisa’da hamile kadına şiddet uygulayan bir erkek tutuklandı

HABER MERKEZİ – Manisa’da parkta spor yapan Ebru Tireli’ye şiddet uyguladığı gerekçesiyle gözaltına alınan bir erkek tutuklandı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile olan Ebru Tireli’yi parkta spor yaparken darp eden ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanan saldırgan Mehmet T., dün serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis ekipleri, bugün D.K. isimli bir şüpheliyi daha gözaltına aldı.

D.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan saldırıya uğrayan 4 aylık hamile Ebru Tireli’nin düşük tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Ne olmuştu?

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dört aylık hamile Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaparken saldırıya uğramıştı.

Yürüyüş yapan Tireli’nin yanına giden saldırgan, “Bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın” tehdidiyle ayakkabısını çıkarıp vurmaya başlamıştı.

Yüzüne aldığı darbelerle yere düşen Tireli, karnındaki bebeğini korumak için saldırgandan özür dilemek zorunda kalmıştı.

Tireli, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

‘Hamileyim, ne olur vurma’ diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı… Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Sonra birden beni bırakıp kaçtı.

Polisin soruşturması sonucu saldırganın Mehmet T. olduğu tespit edilmiş ve saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı.

3 gün tutuklu kalan Mehmet T., dün serbest bırakılmıştı.

Dün tahliye edilen Mehmet T.’nin avukatı ise, müvekkilinin arabasının olay günü evinin önünden ayrılmadığına dair kamera kaydını mahkemeye sunduklarını belirterek, “delil durumu değişikliği” dikkate alınarak müvekkilinin serbest bırakıldığını ifade etmişti.