Ana SayfaGüncelManisa’da hamile kadına şiddet uygulayan saldırgan serbest bırakıldı

Manisa’da hamile kadına şiddet uygulayan saldırgan serbest bırakıldı

HABER MERKEZİ – Manisa’da parkta spor yapan Ebru Tireli’ye şiddet uygulayan saldırgan, 3 gün tutukluluğun ardından serbest bırakıldı.

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 4 aylık hamile olan Ebru Tireli’yi parkta spor yaparken darp eden ve gözaltına alındıktan sonra tutuklanan saldırgan Mehmet T., serbest bırakıldı.

Böylece saldırgan 3 günlük tutukluluğun ardından salıverilmiş oldu.

Ne olmuştu?

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde dört aylık hamile Ebru Tireli evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaparken saldırıya uğramıştı.

Yürüyüş yapan Tireli’nin yanına giden saldırgan, “Bir daha burada yürüyüp spor yapmayacaksın” tehdidiyle ayakkabısını çıkarıp vurmaya başlamıştı.

Yüzüne aldığı darbelerle yere düşen Tireli, karnındaki bebeğini korumak için saldırgandan özür dilemek zorunda kalmıştı.

Tireli, yaşadıklarını şöyle anlatmıştı:

‘Hamileyim, ne olur vurma’ diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı… Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Sonra birden beni bırakıp kaçtı.

Polisin soruşturması sonucu saldırganın Mehmet T. olduğu tespit edilmiş ve saldırgan gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı.