Ana SayfaGüncelAmazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuk: The Lost City of Z

Amazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuk: The Lost City of Z

HABER MERKEZİ – Amazon ormanında kayıp bir medeniyetin peşinde olan kaşifin hikayesini anlatan The Lost City of Z’den uluslararası fragman yayınlandı.

Amazon ormanlarının derinliklerinde bir yolculuğa çıkan İngiliz kaşif Percy Fawcett’in hikayesini anlatan The Lost City of Z’den fragman yayınlandı.

Gerçek bir hikayeden uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda James Gray otururken, filmin senaryosunu ise hikayenin uyarlandığı kitabın yazarı David Grann ile filmin yönetmeni birlikte üstlendi.

Filmin başrollerinde ise Charlie Hunnam, Robert Pattinson, Tom Holland ve Sienna Miller var.

The Lost City of Z, 21 Nisan 2017 tarihinde Türkiye’de de gösterimde olacak.

Konusu

Percy Fawcett kendini Amazon ormanlarına adamış bir kaşiftir. Kaşif, araştırdığı bölgede daha önce bilinmeyen, bir zamanlar bölgeye yerleşmiş olabilecek gelişmiş bir uygarlığa dair kanıtlar bulur. Bunları bilim camiasına açıkladığında ise Amazon yerlilerini ‘vahşiler’ olarak gören bilim insanları kanıtlara gülüp geçerler. Yılmayan Percy, destekleyici eşi, oğlu ve yardımcısının desteğiyle tekrar Amazon ormanlarına döner. İddiasını kanıtlamak için araştırmalar yapan kaşif, 1925 yılında gizemli bir şekilde ortadan kaybolur…


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kaya, gözaltını anlattı: İnançlarıma göre giyinmeme dahi izin verilmedi, odama dalıp şiddet kullandılar
Sonraki Haber
HDP Milletvekili Altan Tan da 'adli kontrol' ile serbest