Ana SayfaGüncelDoğan Holding binasında arama: 2 yönetici gözaltına alındı

Doğan Holding binasında arama: 2 yönetici gözaltına alındı

HABER MERKEZİ – Üsküdar’daki Doğan Holding binasına giren polis ekiplerinin yaptıkları aramaların ardından holding yöneticilerinden Yahya Uzdiyen ve Erem Turgut Yücel’in gözaltına alındığı açıklandı.

Doğan Holding’in İstanbul Üsküdar’daki merkez binasında bu sabah saatlerinde polis ekiplerince arama yapıldı.

Yapılan aramaların ardından Doğan Holding yöneticilerinden Yahya Uzdiyen ve Erem Turgut Yücel’in gözaltına alındığı öğrenildi.

Doğan Holding’ten açıklama

Doğan Holding’ten bu sabah yapılan aramalarla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, Doğan Holding yöneticilerinden Yahya Uzdiyen ve Erem Turgut Yücel’in daha önce tutuklanan Ankara temsilcisi Barbaros Muratoğlu’nun tutuklandığı soruşturma kapsamında gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada şunlar ifade edildi:

Bu sabah şirketimiz Baş Hukuk Müşaviri Erem Turgut Yücel’in ve eski yöneticimiz Yahya Üzdiyen’in, daha önce Ankara Temsilcimiz Barbaros Muratoğlu’nun tutuklanmasına neden olan soruşturma kapsamında ev ve ofislerinde arama yapılmış ve kendileri gözaltına alınmıştır. Söz konusu arama işlemi sadece adı geçen yöneticilerimizin şahsi çalışma ofislerinde yapılmış olup, Şirketimiz ve bağlı ortaklıklarının faaliyetlerini etkileyen herhangi bir durum bulunmamaktadır. Şirketimiz ve bağlı ortaklıkları faaliyetlerine aynen ve kesintisiz olarak devam etmektedir. Konu ile ilgili yeni bir gelişme olduğu takdirde ayrıca kamuya açıklama yapılacaktır.

Doğan Holding Ankara İdari Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, 15 Aralık’ta “Silahlı terör örgütü Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yardım” suçlamasıyla tutuklanmıştı.