Ana SayfaGüncelKonservatuar anneleri ‘minik yürekleri’ ısıtmak için örüyor

Konservatuar anneleri ‘minik yürekleri’ ısıtmak için örüyor

HABER MERKEZİ – Belediye Konservatuarı’nda eğitim gören çocuklarını beklerken vakitlerini değerlendirmek isteyen 20 kadın ‘Konservatuar anneleri örüyor minik yürekler üşümüyor’ adıyla bir kampanya başlattı. Kadınlar ördükleri atkı ve bereleri ihtiyacı olan çocuklara dağıtıyor.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa Belediyesi Konservatuarı’na sabahları çocuklarını getiren 20 kadın, onları beklerken geçirdikleri süreyi değerlendirmeye karar verdi.

Kadınlar, boş geçen vakitlerini değerlendirmek ve soğuk havada üşüyen çocuklara destek olmak için ‘Konservatuar anneleri örüyor minik yürekler üşümüyor’ adıyla kampanya başlattı.

Ördükleri atkı ve bereleri paketleyip hazırlayan kadınlar bunları Nurettin Ekmekçioğlu ve Murat Hüdavendigar İlkokulu öğrencilerine götürdü.

Paketlerin içerisine çocukların yüzünde tebessüm yaratacak, “Şal ve şapkayı örerken sana çok yakışacağını düşündüm. İyi günlerde kullan. Gülşen teyzen” gibi notlar yazıldı.

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Şefi Salih Demirci, kadınların büyük bir duyarlılık göstererek ihtiyaç sahibi çocukları sevindirdiklerini ifade ederek şunları söyledi:

20 annemiz çocuklarının dersleri olduğu bir ay boyunca hiç durmadan, sıkılmadan, yorulmadan ihtiyaç sahibi çocuklarımız üşümesin diye uğraş verdi. Ortaya inanılmaz güzel işler çıkardılar. Bir ayın sonunda atkı bere takımlarımızı da minik öğrencilerimize ulaştırdık.

Bir çocuğun bile yüzünü güldürmenin öneminin büyük olduğu şu günlerde annelerimiz onlarca çocuğun yüzünü güldürdüler. ‘Konservatuar anneleri örüyor minik yürekler üşümüyor’ adlı kampanya ile minik yürekleri ısıtan tüm annelerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim.