Ana SayfaGüncelTHY, 327 seferini iptal etti

THY, 327 seferini iptal etti

HABER MERKEZİ – THY, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarından yapacağı 327 seferini iptal etti. Diğer hava yollarının iptalleri ile iptal edilen sefer sayısı 463 oldu.

Türk Hava Yolları (THY), İstanbul’da bu gece yarısı beklenen ve yarın sabah saatlerinde şiddetini artırması beklenen kar yağışı nedeniyle, iki havalimanında toplamda 327 seferini iptal ettiğini duyurdu.

THY’nin internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

26-27 Ocak 2017 tarihlerinde, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen meydanlarında beklenen meteorolojik hadise (kar yağışı) nedeniyle aşağıdaki seferlerimiz iptal edilmiştir. İptal duyuruları anlık olarak güncellenemediğinden uçuşunuzun son durumunu web sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol etmenizi tavsiye ederiz.

Beklenen kar yağışı öncesi Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Atatürk ve Sabiha Gökçen havalimanlarnda bu gece yarısından itibaren kapasitenin yüzde 20 azaltılacağını açıklamıştı.

Diğer hava yollarında da iptaller

Pegasus Hava Yolları 110 seferini iptal etmek zorunda kaldığını duyurdu. Atlasglobal Hava Yolları’nın 20, Onurair’in ise 6 seferini iptal ettiği öğrenildi.