Ana SayfaGüncelZonguldak’ta kadına yönelik saldırıya 32 yıl hapis istemi

Zonguldak’ta kadına yönelik saldırıya 32 yıl hapis istemi

HABER MERKEZİ – Zonguldak’ta B.B. adlı kadını cinsel saldırıya maruz bırakan ve yaralayan Cüneyt T.’ye 32 yıl hapis cezası istendi. 

Zonguldak’ta kurye dağıtım şirketi sahibi 27 yaşındaki Cüneyt T., yanında satış ve pazarlama elemanı olarak çalışan 37 yaşındaki B.B.’ye cinsel saldırıda bulundu. İşten ayrılmak isteyen B.B.’yi tehdit eden Cüneyt T., bir süre sonra işi bırakan kadının evine giderek B.B.’yi yaraladı.

Ağır yaralanan B.B., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Tutuklanan Cüneyt T., “Tasarlayarak insan öldürmeye teşebbüs”, “Cinsel amaçla kişiyi hürriyetinden yoksun kılma”, “Nitelikli cinsel saldırı”, “Nitelikli konut dokunulmazlığının ihlali”, “Mala zarar verme” ve “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından açılan davada hakim karşısına çıktı.

1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada kendisini savunan Cüneyt T., işi bırakınca korkutmak amacıyla ateş ettiğini öne sürdü.

B.B. ise sigortalı bir işte çalışmak için Cüneyt T.’nin yanında işe başladığını söyleyerek, şunları ifade etti:

İşbaşı yaptıktan sonra benimle birlikte olmak istediğine dair tekliflerde bulundu. Ancak ben hiçbir şekilde kabul etmedim. Ancak tehdit ve şantajlarına yenildim ve istemediğim halde ofiste birlikte oldum. Eşini bizzat iş yerine getirerek makyajlar yaptırıp güzelleştirip belki yeniden ona aşık olmasını sağlayıp kendimi kurtarmak istedim. Ben sanıktan kurtulmak istiyordum.

Cumhuriyet Savcısı verdiği mütalaada, sanık için cinsel saldırı suçundan delil yetersizliği nedeniyle beraatini, diğer suçlardan ise 32 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti.

Duruşma, sanık avukatının mütalaaya karşı savunma yapması için ertelendi.