Ana SayfaDünyaCadılar iş başında: Trump’ı görevden uzaklaştırmak için büyü yaptılar

Cadılar iş başında: Trump’ı görevden uzaklaştırmak için büyü yaptılar

HABER MERKEZİ – ABD’li cadılar, Başkan Donald Trump’ın görevi bırakması için Cuma gece yarısı ‘toplu bağlama büyüsü’ yaptı.

ABD genelinde sosyal medya üzerinden örgütlenen Donald Trump karşıtı cadılar, Trump’ın ABD başkanlığı görevini bırakması için ‘büyü direnci’ adını verdikleri toplu bir ‘büyü’ yaptı.

Cadılar, Cuma gece yarısı önceden belirlenen sözleri tekrar ederek, Trump’ın fotoğrafını yaktı.

Ritüel için gerekli malzemeler ise şöyle sıralandı: Trump’ın ‘övücü olmayan’ bir fotoğrafı, bir tas su, Kule Tarot kağıdı ve turuncu bir mum.

Kimin yazdığı belli olmayan ancak ‘Donald Trump ve ona yardım edenleri bağlama büyüsü’ başlığıyla yayınlanan ‘büyü reçetesi’nde yer alan ifadeler şöyle:

Senden Donald Trump’ı bağlamanı istiyorum, böylece onun zarar veren işleri başarısız olabilir ve hiçbir insana, ağaca, hayvana, kayaya, rüzgara ya da denize zarar veremez.

Trump Tower önünde de büyü ritüeli

‘Toplu büyü ayinine’ katılanlardan Trump görevden ayrılana kadar, ayın hilal pozisyonundan dolunaya doğru ilerlediği her gece yarısı bu ritüeli tekrarlaması istendi.

New York’ta Trump’ın yaşadığı Trump Tower önünde de 15-20 kadar cadı mumlarla Trump’ı bağlama büyüsü yaptı.

​Ritüelin Trump’a fiziksel zarar verme amacıyla yapılmadığı, bunun yerine ‘büyü direnci’ yaratarak onun Beyaz Saray’dan ayrılmasına neden olabileceği savunuluyor.

Lana Del Rey’den ‘büyü’ye destek

https://twitter.com/LanaDelRey/status/834964849264205825

ABD’li şarkıcı Lana Del Rey de ritüele katıldı.

Del Rey, Twitter hesabından ritüelin yapılması gereken tarihleri de sıraladı.

Binlerce beğeni 

Bu ritüel için oluşturulan Facebook grubu 10 binden fazla beğeni alırken, #magicresistance hashtag’ı altında sosyal medya kullancıları yaptıkları ‘bağlama büyüsü’ ritüelinin fotoğrafını paylaştı.

Previous post
HDP'li Ayhan serbest bırakıldı
Next post
Rusya: Kürtler de Cenevre'deki görüşmelere katılmalı