Ana SayfaGüncelEmniyet’ten ‘tedbir’ açıklaması: Taksim ve civarındaki yollar iki gün trafiğe kapalı

Emniyet’ten ‘tedbir’ açıklaması: Taksim ve civarındaki yollar iki gün trafiğe kapalı

HABER MERKEZİ – Taksim ve civarındaki bazı yollar trafiğe kapatıldı. İstanbul Emniyeti, yarına kadar yolların kapalı kalacağı karara gerekçe olarak ‘tedbir’ açıklaması yaptı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bugün ve yarın (14-15 Şubat) Taksim ve civarındaki bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Duyuruda uygulamaya gerekçe olarak ‘emniyet tedbirleri’ gösterildi.

Yollar kapatıldı

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan bütün yollar saat 16.00’dan itibariyle araç trafiğine kapatıldı.

Polis ekiplerinin birçok noktada önlemlerini arttırdığı görüldü.

Tarlabaşı Bulvarı’nda şüpheli görülerek durdurulan otomobiller tek tek aranırken içerisindekiler kimlik kontrolünden geçiriliyor.

Emniyet açıklama yapmıştı

Emniyet Müdürlüğü’nden dün akşam yapılan açıklamada, bugün saat 16.00’dan 16 Şubat Perşembe günü saat 04.00’e kadar, Mete ve İnönü caddelerinin trafiğe açık olacağı, Sıraselviler Caddesi’ne ise girişin kapatılacağı bildirilmişti.

Buna göre Sıraselviler Caddesi’nde İstiklal Caddesi’ne bağlanan yollar kapatılırken, Sıraselviler’den Taksim’e olan trafik akışı, Kazancı Yokuşu’ndan yönlendirilecek.

Yine Refik Saydam Caddesi’nden Asmalı Mescit Caddesi’ne giriş çıkış ve Tarlabaşı Bulvarı üzerinden Zambak Sokak, Atıf Yılmaz Caddesi (Sakız Ağacı Taksi Durağı) ve Balo Sokak girişleri, trafiğe kapalı olacak.

Yeni Çarşı, Turnacıbaşı caddeleri, Meşelik Sokağı ve Sadri Alışık Sokağı’ndan İstiklal Caddesi’ne gidiş istikameti ve Kılıç Ali Paşa Caddesi’nden Kılıç Ali Paşa Mescidi Sokağı’na giriş trafiğe kapatılacak.