Ana SayfaGüncelPerinçek’ten Bahçeli’ye: Erdoğan’ı tercih edenler Perinçek’i tercih etmiş olurlar

Perinçek’ten Bahçeli’ye: Erdoğan’ı tercih edenler Perinçek’i tercih etmiş olurlar

HABER MERKEZİ – Devlet Bahçeli’nin “Eğer Doğu Perinçek ve ‘hayırcı’ yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır” sözlerine yanıt veren Doğu Perinçek, “Erdoğan’ı tercih etseler, Doğu Perinçek’i tercih etmiş olurlar” dedi. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin partisinin grup toplantısında Perinçek’e yönelik kullandığı ifadelere ilişkin açıklamada bulundu.

Perinçek, Bahçeli’nin sözlerine Çin’den bir görüntülü mesajla “Erdoğan’ı tercih etseler, Doğu Perinçek’i tercih etmiş olurlar” şeklinde yanıt verdi.

Perinçek’in Bahçeli’ye verdiği yanıt şöyle:

Devlet Bahçeli bir tercihten söz etmektedir. Doğu Perinçek ile Tayyip Erdoğan arasında tercih yapmak isterseniz, Erdoğan’ı tercih ederiz şeklinde bir cümlesi var. Erdoğan’ı tercih etseler, Doğu Perinçek’i tercih etmiş olurlar. Çünkü Sayın Erdoğan’ın başında bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisi, birçok konuda Vatan Partisi’nin Genel Başkanı Doğu Perinçek’in savunduğu siyasetlere gelmiştir.

Bahçeli ne demişti?

Partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda Doğu Perinçek’e eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şunları söylemişti:

Dün halklara özgürlük diyerek, orak-çekiçle poz vererek, ülkücülere pusu kuran Perinçekgiller neredeyse bize davamızı öğretip ülkücülük anlatacaklar. Bu ne arsızlık, densizlik, ahlaksızlıktır. Anayasa değişikliğine evet diyoruz ya ağrıları, sancıları bundandır.

Eğer Doğu Perinçek ve ‘hayırcı’ yoldaşlarıyla Recep Tayyip Erdoğan arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız sayın Erdoğan’ı tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır.

  Bahçeli: Perinçekgillerin ağrıları, sancıları 'Evet' dememizdendir
  'Gelmekte olan asıl büyük savaş Erdoğan ve Perinçek arasında olacak'