Ana SayfaGüncelCumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu kararını canlı yayında imzaladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu kararını canlı yayında imzaladı

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayınlanan konuşması sırasında Bakanlar Kurulu kararını imzaladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray’da “Güzel Bir Türkiye İçin Tabii ki Evet” programında konuştu.

Canlı yayınlanan konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, güzellik uzmanlarının tıbbi cihaz kapsamına girmeyen cihazların kullanılması ve bu belgeleri düzenleyen Bakanlar Kurulu kararını da imzaladı.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları ise şöyle:

‘Sessiz devrim gerçekleştirdik’

Pek çok kişi 16 Nisan’dan sonra ne olacak sorusunu soruyor. Bu soruya en güzel cevabı sizler vermişsiniz. Söyleyim daha güzel bir Türkiye olacak. 14 yıl bu ülkede bizler bir sessiz devrim gerçekleştirdik. Bunu bize bugün saldıranlar konuşuyor. Neydi o göreve geldik, başbakan oldum, 100 günlük bir program. 100 günde Türkiye tırmanmaya başladı. Hamdolsun kişibaşı milli geliri 3 bin 500 dolar olan Türkiye 11 bin dolara çıkmış vaziyette. Adama sormazlar mı 10 yıllar boyu bu ülkede bizi 3 bin 500 dolarlarda niye süründürdünüz diye sormazlar mı?

Anayasa değişikliği

Anayasa değişikliğiyle gelen yeni sistem, Türkiye’nin hedeflere yürüyüşünü hızlandıracaktır. Son 14 yılda attığımız adımlarda bize çelme atanlar, burnumuzdan getirenler 14 yılı örnek gösteriyor. Biz neyi başardıysak, bunlara rağmen başardık. 14 yıldaki istikrar ve güven ortamını sürdürmek istiyoruz. Mevcut sistemle zaten aynı idealleri paylaşan kadrolar olarak uyumlu çalışıyoruz. Daha ileri gitmek için neden adım atmıyoruz?

Biz şu anda ekonomide nasıl büyüdüysek, bundan sonra bunu katlayarak büyüyeceğiz. 2023 bunun iki katı olacak. Türkiye altyapısıyla, üstyapısıyla büyümeyi hızlandırarak devam ettirecektir. Dışarıdan gelenler de buna hayran oluyor.