Ana SayfaGüncelYAŞAM EYLEMİ | İçim dışım çocuk

YAŞAM EYLEMİ | İçim dışım çocuk


AYTÜL HASALTUN


Umarım bir çocukla içli dışlı olmuşsunuzdur. Ona bakmış, uyutmuş, gece ateşini düşürmüşsünüzdür. Çocuk enerjisi bambaşkadır çünkü. Saftır, dolaysızdır, ne ise odur.

Umarım o çocukla oyun da oynamışsınızdır. Yenmiş, yenilmiş, mızıkmış ve küsmüşsünüzdür. Tüm bunları yapmadıysanız yapmanın bir yolunu bulmalısınız. Öğrenciyseniz biraz para kazanmak için çocuk bakmayı düşünebilirsiniz. Eminim bir annenin hayatını değiştirdiğiniz gibi bol bol teşekkürünü de alırsınız.

Ya da çocukluğunuzdan kalan bir oyunu oynamaya ne dersiniz? Hatta bunu o zaman da birlikte olduğunuz ve paylaştığınız bir arkadaşınızla yapmak eminim eşsiz olacaktır.

Çünkü bazen oyun oynarkenki o neşeyi ve merak ile birlikte o yapmayı yaşamaya ihtiyacımız var hepimizin. Özellikle de yaratıcılık konumuzsa.

Ne kadar büyümüş ve yetişmiş olursanız olun tüm bu duygular, içinizde bir yerlerde, hala sizinle… Size eşlik etmek için sabırsızlanıyor. Yaratıcılığınızı nasıl geliştirebileceğinizi bilmiyorsanız biraz oynayın ve bakın bakalım neler oluyor?

Nezaket, cesaret ve iyilikle,

İyi haftasonları…