Ana SayfaGüncelBeykoz’da ‘Hayır’ pankartı asan CHP’lilere ateş açıldı

Beykoz’da ‘Hayır’ pankartı asan CHP’lilere ateş açıldı

HABER MERKEZİ – Beykoz’da “Hayır” pankartı asan CHP’lilere otomobilden kurusıkı tabancayla ateş edildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul’un Beykoz ilçesinde “Hayır” pankartı asan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) üyelerine otomobilden kurusıkı tabancayla ateş edildi.

Olay, Kavacık Mahallesi Orhan Veli Kanık Caddesi’nde saat 01.30 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre referandum çalışması kapsamında “Hayır” pankartı asan aralarında CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan’ın da bulunduğu gruba, içerisinde iki kişinin bulunduğu otomobilden kurusıkı tabancayla ateş açıldı.

Ardından saldırganlar araçlarıyla kaçtı.

CHP’li grubun ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Gruptakilerin ifadesini alan polisler, kaçan şüphelileri yakalamak için bölgede çalışma başlattı, 3 kişi gözaltına alındı.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, olayı şöyle anlattı:

Gece 01.00 sıralarında ‘Hayır’ pankartlarını ve Türk bayraklarını asmak için vinç yardımıyla çalışmamıza başladık. Bir araç sürekli parti müziği çalarak bizi taciz etmeye başladı. Araç iki kere bulunduğumuz yerden geçti. Üçüncü geçişlerinde ise bir kişi otomobilin sunroofundan ateş etti. Diğeri de otomobilden inerek 2 kez bizim bulunduğumuz tarafa ateş etti. O sırada 20-25 kişilik gençlik kollarımız üyeleriyle bir korku ve panik havası yaşandı.

Taştan, saldırganlardan şikayetçi olacaklarını ifade etti.