Ana SayfaGüncelCHP’li Özkan: Demirtaş’ın adalet, özgürlük, barış için müthiş düşünceleri var

CHP’li Özkan: Demirtaş’ın adalet, özgürlük, barış için müthiş düşünceleri var

HABER MERKEZİ – HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu bulunduğu cezaevinde ziyaret eden CHP Milletvekili Tuncay Özkan, “Adalet, özgürlük, barış için müthiş düşünceleri var. Türkiye Selahattin Demirtaş’ı daha bir can kulağıyla dinlemeli” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tuncay Özkan, Cuma günü Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu olduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret etti.

Demirtaş’la görüşmesine ilişkin düşüncelerini Twitter hesabından paylaşan Özkan, şunları kaydetti:

Selahattin Demirtaş’ı Cuma günü ziyaret ettim. Türkiye’nin birliği, bütünlüğü için… Adalet, özgürlük, barış için müthiş düşünceleri var.

Herkese çok selamı var. Türkiye Selahattin Demirtaş’ı daha bir can kulağıyla dinlemeli. İlk duruşmasından itibaren söyleyecekleri çok önemli.

11 vekil tutuklu

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da dahil, partinin bir diğer eş genel başkanı Figen Yüksekdağ ile Parti Sözcüsü Ayhan Bilgen, Grup Başkanvekili İdris Baluken, Hakkari milletvekilleri Abdullah Zeydan ve Selma Irmak, Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, Diyarbakır Milletvekili Çağlar Demirel, Siirt Milletvekili Besime Konca, Muş Milletvekili Burcu Çelik ve  Şırnak Milletvekili Ferhat Encü tutuklu bulunuyor.