Ana SayfaGüncelDemirtaş ve Yüksekdağ’dan 2 milyon seçmene kartpostal

Demirtaş ve Yüksekdağ’dan 2 milyon seçmene kartpostal

HABER MERKEZİ – HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ’ın 2 milyon seçmene hitaben kaleme aldıkları mesajları fotoğrafları ile birlikte kartpostal haline getirilerek dağıtılmaya başlandı.

Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) tutuklu eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, 2 milyon seçmene hitaben mesajlar yazdı.

Demirtaş ve Yüksekdağ’ın 16 Nisan’daki referandum için verdikleri ‘Hayır’ mesajları ve fotoğrafları, kartpostallara basılarak Türkiye genelinde posta kutularına bırakılmaya başlandı.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş’ın mesajı şöyle:

Bu gidişe ‘Dur’ diyenler, haksızlığa karşı duranlar oldukça umut da var olacaktır. İçimizdeki umut kuşları susturulamaz. Bir kıvılcım bile yeter karanlığı dağıtmaya. Karşı durabilmek zalime, ‘Hayır’ diyebilmek yüzüne, işte tüm mesele bu…

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ’ın mesajı ise şöyle:

Tarihin zorlu bir döneminden geçiyoruz. Dünü ve hayal ettiğimiz yarını birbirine bağlayan bir dönem bu. İnanıyorum ki, tünelin ucundaki ışıkta buluşacağız ve 16 Nisan aydınlık, güzel günler için bir umut vesilesi olacak. Hepimiz ‘Hayır’la kazanacağız. Umutla, dirençle, sevgiyle selamlıyorum.

Previous post
SANATÇILARIN ‘HAYIR’I | Pelin Batu: 17 Nisan’a ‘Hayır’la uyanırsak, korkutarak itip kakmalarına ‘dur’ demiş olacağız
Next post
AÇLIK GREVLERİ | Şakran’da 54. gün, ÖHP: Durum hayati açıdan açık risk ifade ediyor