Ana SayfaGüncelErdoğan’a göre kararsızların eğilimi belli: ‘Evet’te bir tırmanma söz konusu

Erdoğan’a göre kararsızların eğilimi belli: ‘Evet’te bir tırmanma söz konusu

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, kararsız seçmenlerin de kararlarının netleştiğini savundu ve “Kararsızlar ‘Evet’e eğilimli” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tvnet, Beyaz Tv ve TGRT Haber ortak yayınında 16 Nisan’da düzenlenecek ‘başkanlığı’ da içeren anayasa değişikliği referandumuna ilişkin konuştu.

Referandumda kararsız seçmenlerin de tercihlerinin netleştiğini savunan Erdoğan, “Evet’in çok çok iyi bir konumda olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın konuşmasından bazı satırbaşları şöyle:

Meydanların diline önem veririm. Dün Erzurum’da aynı şekilde adeta meydanlar patlarcasına, yollar, balkonlarda her yerde bizimle kucaklaşmak isteyen halkımız vardı. Şanlıurfa’da bu defa çok daha farklı bir meydanda miting yaptık. Milletimizin bir karar, işi hazmetme noktasına geldiğini görüyorum. Bazı sorula ‘Evet’te çok ciddi bir tırmanma var.

Kamuoyu araştırmalarına da bakınca artık ‘Evet’te çok çok ciddi bir tırmanma söz konusu. ‘Hayır’la ilgili bir inişin burada olduğunu görüyoruz. ‘Evet’e olan ilgi alaka gayet iyi bir noktada. Bildiğim inandığım şey, şu anda gördüğüm ve bizim de bu konuda müşterek hareket ettiğimiz bazı araştırmacı şirketler ‘Evet’in çok çok iyi bir konumda olduğudur. Ben çok kararsız kaldığına inanmıyorum. Kararsızlar şöyle olabilir siyasi partili olup da umduğunu bulamayanlar olabilir. Kararsızlar ‘Evet’e eğilimli.

 

Previous post
AKP’li Belediye Başkanı'ndan ‘Hayır’cılara hakaret ve tehdit: 'Evet' demeyenleri işten atacakmış
Next post
ABD: Yanlışlıkla DSG’yi vurduk, DSG: Olayla ilgili soruşturma başlatıldı