Ana SayfaGüncelHDP Sözcüsü Baydemir oyunu kullandı: Yeni bir kapının açılmasına vesile olsun

HDP Sözcüsü Baydemir oyunu kullandı: Yeni bir kapının açılmasına vesile olsun

HABER MERKEZİ – Referandum için oyunu kullanan HDP Sözcüsü Baydemir, “Bir kez daha hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. Yeni bir kapının açılmasına vesile olsun” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sözcüsü Osman Baydemir,  ‘başkanlığı’ da içeren anayasa değişikliği referandumu için oyunu HDP’li milletvekilleri Dirayet Taşdemir, Sırrı Süreyya Önder, Nadir Yıldırım ve Ertuğrul Kürkçü ile birlikte Ankara’nın Dikmen semtinde bulunan Necla Kızılbağ Ortaokulu’nda kullandı.

Oyunu kullanmasının ardından okul önünde kısa bir açıklama yapan Baydemir, “Bir kez daha hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun. Yeni bir kapının açılmasına vesile olsun” dedi.

Baydemir’in açıklaması şöyle:

Bugün sandığa giren neyse ve kayıtlara geçen o olsun. En ufak bir çatışma ve husumetin yaşanmadığı bir gün olsun. Hilesiz bir gün olsun. Çok açık söylüyoruz, netice itibariyle ‘Hayır’ kazanacak. Netice itibariyle bu ülkenin ‘Hayır’a ihtiyacı var, güzelliklere ihtiyacı var, yeni bir sayfanın açılmasına ihtiyaç var.

Bu gün sandık başına gitmek oy kullanmak ne kadar mühimse sandığa giren iradenin eksiksiz korunması da en az o kadar önemlidir. Bir kez daha emek sarf eden çaba sarf eden ve bir ‘Hayır’ kapısı açılmasına katkısı olanlara şimdiden teşekkürlerimi şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Elbette ki inşallah akşam büyük bir sevinç yaşayacağız. Ama yaşadığımız sevinç zerre kadar komşularımızı rahatsız etmeyecek. Bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum, barışa özgürlüklere kapı aramasını diliyorum.