Ana SayfaÖzelYAŞAM EYLEMİ | Son…

YAŞAM EYLEMİ | Son…


AYTÜL HASALTUN


Herkese günaydın.

Yılbaşının hemen ertesi günü, yılgınlığın ve sıkışmışlığın her gün içimizde  patladığı ve hepimizin hayatını cehenneme çevirdiği günlerin ardından, nezaket, cesaret ve iyilikle sloganıyla, bir iyilik ve iyi olma hali ekseninde yazmaya/yayınlamaya başladığımız “Yaşam Eylemi” bölümü için şimdilik sona geldik.

Amacımız ve önümüze koyduğumuz mesele, büyük bir değişimin adımlarını takip etmek, önümüze hangi engel çıkarsa çıksın soğukkanlılığımızı, sağduyumuzu ve sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan olmak, durmak ve hareket etmenin, içsel koşullarını yaratmaktı. Hareket etmenin ve farkındalığı geliştirmenin mucizevi etkisini, asla acele etmeden, sabırla ve sürece olan güveni ısrarla vurgulayarak, tek tek kişiler olarak “ne yapabilirim?” sorusunun/yılgınlığının belki önünü açmak gerekliliğine tüm kalbimizle inanmıştık. Bazen tüm yorgunluğumuzla yerde uzanıp sadece tavanı/gökyüzünü seyrettik, bazen en çılgın hareketleri deneyimledik, bazen çocuklarımızla/yaşlılarımızla beraber hareket ederek onlarla uyumlandık, bazen de deniz kenarında bir tatilde kumlarda ya da suda hareket etmenin nasıl olabileceğini duyumsamaya çalıştık.

Beraber olduğumuz on beş hafta boyunca, hafta arası her gün en geç dokuzda karşınızda ve sizler için hazırdık. Geribildirimleriniz ve paylaşımlarınız, bizler için çok kıymetliydi ve bunlar için çok teşekkür ederiz. Biz, hep beraber, bu on beş hafta boyunca kendi gücümüzü ve gücümüzün etkilerini ve yaratıcılığın hayatımıza kattıklarını keşfettik. Ama elbette bu bir veda değil. Yeni dönemde, herşeyin ve hareketin zorlaştığı sonbahar sonu ve kış aylarında dayanıklılığımızı arttırmak ve hassasiyetlerimizi yok saymamak üzerinden yeni bir yazı dizisiyle, yeniden karşınızda olmayı hedefliyoruz. Ve şimdilik hoşçakalın diyoruz.

Nezaket, cesaret ve iyilikle kalın. Hareketiniz bol olsun.




Önceki Haber
Hava harekâtıyla ilgili Rusya ve ABD'den Türkiye'ye tepki
Sonraki Haber
Emniyet'te 9 bin 103 polis açığa alındı