Ana SayfaGüncelYSK’ye yürüyen Hülya Şen Bilecik’te: ‘Polis takibindeyim’

YSK’ye yürüyen Hülya Şen Bilecik’te: ‘Polis takibindeyim’

HABER MERKEZİ – Referandum sonuçlarına itiraz ettiği için hekimlikten istifa ederek Ankara’daki YSK Merkezi’ne yürüyüşe geçen Hülya Şen, Bilecik’e ulaştı.

16 Nisan’da oylanan anayasa değişikliği referandumu sonuçlarına itiraz ettiği için 25 yıldır sürdürdüğü hekimlik mesleğinde istifa eden Hülya Şen, pazartesi günü (17 Nisan) İstanbul’dan Ankara’daki Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Genel Merkezi’ne doğru yürüyüşe geçmişti.

Yürüyüşe Kadıköy Altıyol Meydanı’ndan başlayan Şen bugün Bilecik’e ulaştı. Pazar günü Ankara’ya varacağını söyleyen Şen, kendisini kadınların karşılamasını istediğini ifade etti.

Şen polis takibinde

Yürüyüşüne durmadan devam ettiğini ve yoğun bir ilgiyle karşılandığını ifade eden Hülya Şen, gittiği her yerde kendine katılmak isteyenlerin olduğunu dile getirdi.

Şen, polislerin artık kendisini yakın mesafeden takip ettiğini belirterek şunları ekledi:

Bu takip iyi bir şey mi, tabi ki de kestiremiyorum. Ama yürüyüşe devam. OHAL nedeniyle benimle yürümek isteyenlere bir saldırı olma ihtimaline karşı tek başıma yürüyorum. Bugün Yenişehir’den çıktım ve Bilecik’e vardım. Pazar günü Ankara’da olacağım, kadınların beni karşılamasını bekliyorum.

  Referandum kararına tepki için hekimlikten istifa etti, YSK'ye yürüyor
  YSK'ye yürüyen Hülya Şen Yalova'da: 'Beni yollarda unutmayın'



Önceki Haber
'Şaibeli sonuçları tanımıyoruz' diyen CHP'den Meclis'ten çekilme sinyali
Sonraki Haber
Gözaltına alınan Redaktif yayın yönetmeni ve BHH üyesi Gülseven serbest bırakıldı