Ana SayfaGüncelOnur Akın: Valililik ben konser vereceğim diye Sinop Tanıtım Günleri’ni iptal etti

Onur Akın: Valililik ben konser vereceğim diye Sinop Tanıtım Günleri’ni iptal etti

HABER MERKEZİ – Onur Akın, Ankara’da düzenlenmesi planlanan Sinop Tanıtım Günleri’nin kendisinin konser verecek olması nedeniyle iptal edildiğini söyledi.

Müzisyen Onur Akın, Ankara’da düzenlenmesi planlanan Sinop Tanıtım Günleri’nin, kendisinin konser verecek olması nedeniyle iptal edildiğini iddia etti.

Sinop Tanıtım Günleri’nin 11-14 Mayıs tarihlerinde düzenlenmesi planlanıyordu. Ancak Sinop Valiliği hiç bir gerekçe göstermeden etkinliği iptal etti.

Cumhuriyet’ten Onur Şahin’e konuşan Akın, iptal kararının programda konserinin bulunması nedeniyle alındığını ifade etti.

‘En mutlu kentin sevincini kursağında bıraktı’

Akın, şöyle konuştu:

Sinop Valisi, Ankara’da düzenlenecek olan Sinop Tanıtım Günleri’ni benim de konser vereceğimden dolayı iptal etti. Sinop Valisi en mutlu kentin sevincini kursağında bıraktı. Gezi için, CHP için şarkılar yaptığım için bunu yapıyorlar. Bu çağda yapılan bu uygulamayı, bu zihniyeti protesto ediyorum. Sinop valisi bir halkı cezalandırdı. Sanki ne yapacaktım? Konserimde sevgiyi, aşkı, dostluğu ve kardeşliği anlatan şarkılar söyleyecektim. Bunlardan mı korkuyorsunuz?

Valilik ise konuyla ilgili yorum yapmadı.