Ana SayfaGüncelTom Cruise doğruladı: ‘Top Gun 2’ geliyor

Tom Cruise doğruladı: ‘Top Gun 2’ geliyor

HABER MERKEZİ – ABD’li aktör Tom Cruise, vizyona girdiği tarihlerde gişe rekoru kıran aksiyon filmi ‘Top Gun’ın devamının çekileceği yönündeki söylentileri doğruladı.

Hollywood sinemasının başarılı oyuncularından Tom Cruise 1986 yapımı ‘Top Gun’ filminin devamının çekileceğini açıkladı.

Cruise Avustralya’da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada kendisini üne kavuşturan bu aksiyon filminin devam çekimlerine gelecek yıl başlanacağını söyledi.

‘Top Gun’ vizyona girdiği dönemde dünya genelinde 350 milyon dolardan fazla gişe hasılatı yapmıştı.

Cruise, filmde seçkin savaş pilotlarının yetiştirildiği bir eğitim kampında kendine aşırı güvenen Maverick karakterine hayat vermişti.

Filmin yapımcısı ‘Top Gun 2’ sinyalini vermişti

Val Kilmer, Tim Robbins, Meg Ryan,Tom Skerrit ve Kelly McGillis’in de rol aldığı filmin yönetmeni Tony Scott, 2012’de yaşamını yitirmişti.

‘Top Gun’ın yapımcısı Jerry Bruckheimer geçen hafta filmin vizyona girişinin 31’nci yıldönümünde filmin devamının geleceğinin mesajını, Tom Cruise ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak vermişti.

Tom Cruise – Jerry Bruckheimer

Bruckheimer mesajında, “Eski dostum Tom Cruise’ı görmek ve biraz Top Gun 2’yi konuşmak için hafta sonunda New Orleans’taydım” ifadelerini kullanmıştı.