Ana SayfaGüncelCHP’li Baykal’dan 6 gün sonra ilk açıklama: İktidar bizi de yürümek zorunda bırakmasın

CHP’li Baykal’dan 6 gün sonra ilk açıklama: İktidar bizi de yürümek zorunda bırakmasın

HABER MERKEZİ – CHP’nin eski genel başkanı ve partinin Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ 6 gün sonra ilk kez konuştu. Baykal hükümete “Yürümek zorunda kalacağımız uygulamalardan uzak durun” uyarısında bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde başlayan ve bugün 6’ıncı gününde olan ‘Adalet Yürüyüşü’yle ilgili bugüne dek sessizliğini koruyan partinin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’dan ilk açıklama geldi.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaretinde konuşan Baykal, “İktidara tavsiyem, bizi de yürümek zorunda kalacağımız zorlamalardan uzak kalmasıdır” uyarısında bulundu.

Baykal’ın açıklaması şu şekilde:

Başarılı yürüyüş gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar bir sorun yaşanmadı. O yürüyüşün içinde yer almamış ama amacını, şikâyeti paylaşan Türkiye’de milyonlarca insan var. Ben de o insanlardan birisiyim. İktidara tavsiyem, bizi de yürümek zorunda kalacağımız zorlamalardan uzak kalmasıdır. Henüz yürümeyen ama yeni zorlamalara başvurulacak olursa kesinlikle yürüyecek olan milyonlarca insan vardır.