Ana SayfaGüncelCHP’ye makineli tüfekle tehdit: ‘Vur de vuralım’ diyen AKP’li üye ‘Reis’ten ‘olur’ istedi

CHP’ye makineli tüfekle tehdit: ‘Vur de vuralım’ diyen AKP’li üye ‘Reis’ten ‘olur’ istedi

HABER MERKEZİ – Düzce AKP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aybek, CHP’nin bugün başlayan ‘Adalet Yürüyüşü’nü makineli tüfekli fotoğrafla hedef aldı. AKP’li Aybek tehdit notunda ise “Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter” dedi.

Düzce’de Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Aybek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugün başlayan ‘Adalet Yürüyüşü’nü hedef aldı.

AKP’li Aybek, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanması üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’dan İstanbul’a başlattığı “Adalet Yürüyüşü” sonrası partilileri sosyal medya üzerinden tehdit etti.

Aybek, MP5 makineli tüfek ile fotoğraf çekip, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan ‘olur’ istedi.

Aybek’in sosyal medya üzerinden paylaştığı tehdit notu şöyle:

Vur de vuralım, öl de ölelim. Reis meydanlar boş değil, emrin yeter. #receptayyiperdoğan#

Ancak bu fotoğraf ile CHP’lileri tehdit eden Aybek, 6 saat sonra hesabındaki paylaşımı sildi.

‘Adalet Yürüyüşü’

Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Başlatacağım” dediği ‘Adalet Yürüyüşü’nün startı bugün verildi.

Ankara Güvenpark’tan başlatılan yürüyüş saat 11.00’de, polisin yoğun güvenlik önlemleri altında ve birçok insanın katılımıyla başladı.

CHP lideri, “Adalet” yazılı döviz ile geldiği Güvenpark’ta yaptığı açıklamada “Bu yürüyüşümüzün bir siyasal parti ile ilgisi yok. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür kutlu bir yürüyüştür” dedi.

Yürüyüş, Ankara’dan İstanbul’a, Berberoğlu’nun tutuklanarak konulduğu İstanbul Maltepe Cezaevi’ne kadar sürecek.

CHP’liler yaklaşık 430 kilometrelik yürüyüş boyunca her 20 kilometrede bir durup konaklayacak.