Ana SayfaKadınKadınlar Birlikte Güçlü: Gelin ‘İstanbul Buluşması’nı birlikte örgütleyelim

Kadınlar Birlikte Güçlü: Gelin ‘İstanbul Buluşması’nı birlikte örgütleyelim

HABER MERKEZİ – Kadınlar Birlikte Güçlü Kampanya Grubu, İstanbul Buluşması’nın hatlarını belirlemek ve organizasyonunu oluşturmak için tüm kadınları 15 Haziran’da Feminist Mekan’da buluşmaya çağırdı.

Kadınlar Birlikte Güçlü Kampanya Grubu, iller arası kadın buluşmasının ilkini 9 Temmuz’da gerçekleştirecek.

Grup, İstanbul Buluşması’nı birlikte planlamak için 15 Haziran Perşembe akşamı saat 19.00’da Feminist Mekan’da bir araya gelecek.

İstanbul Buluşması’nı ve sonrasında daha geniş bir iller arası buluşmayı sağlamak için güçlerini bir araya getirmenin ve birlikte planlamanın önemine vurgu yapan grup tüm kadınları bu buluşmaya davet etti.

Kadınlar Birlikte Güçlü Kampanya Grubu tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Son toplantılarda daha genel iller arası bir buluşmadan önce kendi bulunduğumuz yerlerde geniş katılımlı olmasını umduğumuz buluşmalar organize etmeye karar verdik. Böylece iller arası olacak buluşmayı daha verimli kılabiliriz diye düşündük. Bu bağlamda, İstanbul Buluşması 9 Temmuz’da 13:00- 19:00 arası Mimarlar Odası’nda gerçekleşecek.

Birbirimizle ilişkilerimizi güçlendirmeye, daha örgütlü bir ses çıkarmaya, birbirimize ihtiyacımızın daha çok olduğu zamanlardan geçiyoruz. Bu nedenle Kadınlar Birlikte Güçlü kampanyası ilk başladığında bir araya gelen, kampanyaya güç veren tüm kadınları 15 Haziran Perşembe, saat 19:00’da Feminist Mekan’da toplantıya çağırıyoruz.

Gelin, İstanbul Buluşması’nın sözünü, içeriğini birlikte konuşalım!