Ana SayfaKadınTaksim’de kafe sahibi, bir kadını darp etti, polis ‘Aranızda halledin’ dedi

Taksim’de kafe sahibi, bir kadını darp etti, polis ‘Aranızda halledin’ dedi

HABER MERKEZİ – Taksim’de Erol Küçük, sahibi olduğu kafede bir kadına fiziksel şiddet uyguladı. Kadın, saldırının ardından Küçük’ten kaçarak polise şikayette bulundu, polis ise darp edilen kadına ‘Gençler aranızda halledin’ dedi. Kafenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Küçük’le ilişkilerinin kesildiği belirtilirken, cinsiyetçi ifadelere yer verilmesi tepkiye neden oldu.

Taksim’de bir kafenin ortağı olan Erol Küçük, cuma günü aralarında çıkan sözlü tartışmanın ardından bir kadına fiziksel şiddet uyguladı.

Dihaber’e konuşan kadın, ‘Erol Küçük kafamı defalarca duvara vurdu, boynumu sıktı. Kaç kez vurduğunu hatırlamıyorum bile. Her yerim kan içinde kaldı. Tırnak izleri yüzümde duruyor hala’ dedi.

Kafeden kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra Erol Küçük’ün peşinden geldiğini kaydeden kadın, bulduğu ilk polis noktasına giderek yardım istediğini söyledi.

Polisten darpa maruz bırakılan kadına: ‘Gençler aranızda halledin’

Bu sırada Küçük’ün de polisin yanına geldiğini aktaran kadın ‘Polise beni darp ettiğini söyledim. Ardından ise Küçük’ü tutmasını ve ben gidene kadar bırakmamasını istedim. Polis Küçük’ü tuttu ama darp edildiğimi söylememe rağmen bir şey yapmadı. Sadece bana ‘Gençler kendi aranızda hall edin’ dedi. Daha sonra Küçük’ü bir süre tuttu ve bende oradan kaçıp eve geldim” diye konuştu.

‘Tehdit alıyorum, darp raporuyla beraber suç duyurusunda bulunacağım’

Konu ile ilgili suç duyurusunda bulunacağını ifade eden kadın, bunu duyan Küçük’ün kendisini arayıp tehdit ettiğini söyledi.

Tehditlere rağmen suç duyurusunda bulunacağını vurgulayan kadın, saldırı sonrasında vücudunda oluşan yaraları ve aldığı darp raporunu bir sosyal medya sitesinden paylaştı.

Kafe Küçük’le ilişkisini kesti fakat yapılan açıklama tepki çekti

Kafenin sosyal medya sitesi hesabından yapılan açıklamada Erol Küçük’le ‘yaşanan üzücü hadise’ nedeniyle ilişkisini kestikleri belirtildi.

Açıklamada geçen ‘maalesef öfkenin kontrolünü kaybetmesiyle şiddetli olarak yaşanmış bir tartışma’, ‘aralarında özel bir ilişkinin olduğu’, ‘her iki tarafın da ısrarlı kontrolsüzlüğü’, ‘tabii ki eğer bu duruma maruz kalan kişi bir kadınsa’ şeklindeki ifadeler, cinsiyetçi olduğu, özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği, fiziksel şiddeti meşrulaştırdığı gerekçesiyle sosyal medyada tepki çekti.