Ana SayfaÇalışma YaşamıAçlık grevinin 132. gününde Özakça’nın sesinden mesaj: Direnişe devam, güzel günler hepimizi bekliyor

Açlık grevinin 132. gününde Özakça’nın sesinden mesaj: Direnişe devam, güzel günler hepimizi bekliyor

HABER MERKEZİ – KHK ile işlerinden ihraç edilen ve başlattıkları açlık grevi sürerken tutuklanan eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın açlık grevi eylemi sürüyor. Sincan 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde tutulan Semih Özakça’dan eylemin 132. gününde kendi sesinden bir mesaj geldi. Özakça, mesajında “Direnişimiz devam ediyor ve devam edecek. Güzel günler, güneşli günler hepimizi bekliyor, buna tüm kalbimle inanıyorum” diye seslendi.

Olağanüstü Hal kapsamında yayınlanan Kanun Hükmünde Kararnameler(KHK) ile mesleklerinden ihraç edilen akademisyen Nuriye Gülmen ve öğretmen Semih Özakça’nın açlık grevleri 132’inci gününde devam ediyor.

‘Ev hapsi’ verilen Özakça’nın eşi Esra Özakça’nınki ise 57’nci gününde.

Sincan 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde tutulan Semih Özakça’dan açlık grevi eyleminin 132. gününde ilk kez sesli bir mesaj geldi.

Gülmen’in sesli mesajı Özakça’nın twitter hesabından paylaşıldı.

Mesajında “İçerde ve dışarıda direniş mücadelemize kararlılığımızla devam edeceğiz” diyen Özakça’nın mesajının tamamı şöyle:

Açlık grevimizin 132’inci gününde herkesi sevgiyle selamla kucaklıyoruz.

Direnişimiz devam ediyor ve devam edecek. Bu inançla herkesi sımsıkı kucaklıyor ve içerde dışarıda direniş mücadelemize kararlılığımızla devam edeceğimizi söylüyorum.

Beraber başaracağız. Adaleti, onuru, ekmeği beraber savunacağız.

Güzel günler, güneşli günler hepimizi bekliyor, buna tüm kalbimle inanıyorum.