Ana SayfaKadınBu kez nişanlısı şort giyen kadına akrabaları tarafından saldırı

Bu kez nişanlısı şort giyen kadına akrabaları tarafından saldırı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da şort giyen nişanlısıyla evinin önünde oturan kadına akrabaları saldırdı. Gözaltına alınan dört saldırgan serbest bırakılırken, saldırıya uğrayan kadın ve ailesi “Kadının şort giymesini edepsizlik olarak görenler artık erkeklerin giyimine de karışıyor. Bunlara göz yumulmamalı” diyerek duruma tepki gösterdi.

Asena Melisa Sağlam’ın İstanbul Pendik’te, Ayşegül Terzi’nin Çekmeköy’de şort giydiği için erkeklerin taciz ve saldırısına uğramasının yankıları sürerken, bu kez bir kadın nişanlısı şort giydiği gerekçesiyle saldırıya uğradı.

İstanbul Sarıyer’de nişanlısıyla birlikte evinin önünde oturan kadına akrabaları saldırdı.

Önce tehdit mesajı

Vatan’dan Çağdaş Ulus’un haberine göre kadına kuzeni tarafından önce tehdit mesajı atıldı.

Kuzen Mehmet D.’nin “Kapının önünde şortla oturan ibnelere söyle oturmasınlar, yoksa burası karışacak. Sen söylemezsen biz gerekeni yaparız. 10 dakikaya kadar içeri girsinler, kötü olacak” mesajının ardından ise kadının babası, damat M.K.’yi evine gönderdi.

Evin önünde oturan kadın ise daha sonra dört akrabasının saldırısına uğradı. Ayrıca olayı duyup aşağı inen kadının anne ve babası da saldırının hedefi oldu.

Saldırganlar serbest

Aile darp raporu alarak şikayetçi oldu ancak gözaltına alınan dört saldırgan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Karara tepki gösteren kadın ve ailesi ise yaşananlara “Kadının şort giymesini edepsizlik olarak görenler artık erkeklerin giyimine de karışıyor. Bunlara göz yumulmamalı” sözleriyle tepki gösterdi.