Ana SayfaGüncelYürüdüğü yolu araçla dönen Kılıçdaroğlu: ‘Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye sordum’

Yürüdüğü yolu araçla dönen Kılıçdaroğlu: ‘Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye sordum’

HABER MERKEZİ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25 gün süren ‘Adalet Yürüyüşü’nün ardından İstanbul’dan Ankara’daki evine karayolu ile döndü. Evinin önünde kısa bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, ‘Eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye’de ki bütün vatandaşlarım duymuş olur’ dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Ankara’dan başlattığı ve İstanbul Maltepe’de düzenlenen miting ile sona eren ‘Adalet Yürüyüşü’nün ardından yürüyerek geldiği yoldan karayolu ile dönerek Ankara’daki evine ulaştı.

Ankara’ya dönüşünde yol üzerindeki Bulak Köyü’nü ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada köylüler ile sohbet etti.

Köylülerin kaç kilo verdiği sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, “Fazla vermedim, 3 buçuk kilo civarında” dedi.

Bulak Köyü’ndeki molanın ardından yoluna devam eden ve Ankara’daki evine ulaşan Kemal Kılıçdaroğlu, evinin  önünde kısa bir açıklama yaptı.

Evine döndüğü için huzurlu olduğunu belirten Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

27 gün sonra evime dönüyorum. Evime geldim huzurluyum. E-5 karayolu üzerinden geldim. Yürüdüğüm yerleri bu sefer arabayla geçtim. Bu kadar yolu nasıl yürümüşüm diye zaman zaman arkadaşlarıma sordum. Selamlar Köyü’ne uğradım. Bulak Köyü’ne uğradım. Her iki köyde oturan vatandaşlarımın çayını kahvesini içtim. Hepsini yürekten teşekkür ediyorum. Dolayısıyla eve gelmenin eve kavuşmanın huzuru içindeyim. Umarım benim duyduğum huzuru Türkiye’de ki bütün vatandaşlarım duymuş olur. Zaten bu adalet yürüyüşünün temel amacı buydu. Hepimiz bu ülkede huzur içinde yaşayalım.