Ana SayfaGüncelBerberoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır

Berberoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır

HABER MERKEZİ – CHP’nin tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’ndan kendisini kastederek, “‘Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt geldi. Berberoğlu, “Rivayet kipiyle aktarılan hususlarda yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan dün CHP’nin tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’nu kastederek, “İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat” demiş ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun da Berberoğlu’nun “işlediği suçla bağlantısının olabileceğini” iddia etmişti.

Berberoğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt geldi.

Berberoğlu, avukatları Murat Ergün ve Yiğit Acar aracılığıyla bir açıklama yayımladı.

Berberoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Haksız ve hukuksuz mahkeme kararı ile 2 aydır bir koğuşta tek başıma kalıyorum. Görüştüğüm kişiler, beni ziyarete gelen 50 kadar CHP’li milletvekili ile avukatlarımdan ibarettir.

Bu görüşmelerin tamamında neler konuşulduğu kendilerine sorulabilir. Ama hepsinde hukuki durumumu anlattığımı, adaletten umudumu kesmediğimi söylediğimi hatırlıyorum.

Rivayet kipiyle aktarılan hususlarda yanılma veya yanıltma yoksa kötü niyet vardır.

Ama hiçbir halde benden suçlu, iftiracı ve ortada bir suç olmadığı için itirafçı çıkmaz. Bu konuda başka bir  açıklama yapmayacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.