Ana SayfaGüncelErdoğan: Kılıçdaroğlu’nun Berberoğlu’nun işlediği suçla bağlantısı çıkarsa şaşmayın

Erdoğan: Kılıçdaroğlu’nun Berberoğlu’nun işlediği suçla bağlantısı çıkarsa şaşmayın

HABER MERKEZİ – AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Cezaevindeki milletvekilinin (Enis Berberoğlu) işlediği suçla ilgili bağlantısı çıkarsa şaşmayın” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın gündeminde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Kılıçdaroğlu’na yönelik olarak “Cezaevindeki milletvekilinin (Enis Berberoğlu) işlediği suçla ilgili bağlantısı çıkarsa şaşmayın” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

Halen ülkesinin aleyhine işlediği suçtan dolayı cezaevinde bulunan milletvekili ile konunun kendisine kadar ulaşmasına endişe ettiği için şimdiden suyu bulandırmaya çalışıyor. Eğer yakında, bu içeride olan zat ile alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha… İçeriden değişik haberler alıyorum. ‘Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım’ diyor içerideki zat.

‘Antalya’da 3. havalimanının hazırlığı içindeyiz’ diyen Erdoğan, havalimanının inşasına yıl sonuna kadar başlamayı ve 2021’e kadar hizmete almayı planladıklarını da duyurdu.