Ana SayfaGüncelİşten çıkarıldığı otelin önünde eylem yapan kadın işçi bir haftadır kayıp

İşten çıkarıldığı otelin önünde eylem yapan kadın işçi bir haftadır kayıp

HABER MERKEZİ – Antalya’da işten çıkarıldığı beş yıldızlı otelin önünde ‘içeride kalan parasının verilmediği’ iddiası ile eylem yapan Hatice D.’den bir haftadır haber alınamadığı belirtildi.

44 yaşındaki Hatice D., Antalya’da beş yıldızlı bir otelde çalışıyordu.

İşten çıkarılmasının akabinde içeride kalan parasının verilmediğini öne süren kadın işçi, eylem yapmaya başladı.

Geçtiğimiz hafta Salı günü ‘hakkı olan paranın kendisine 2 saat içerisinde teslim edilmemesi halinde kendine zarar vereceğini’ söyleyen Hatice D., otelin önünde kendisini boynundan yaraladı.

Kadın işçiden haber alınamıyor

İHA’da yer alan habere göre polisin müdahale etmesinin ardından Kemer Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, daha sonra karakola götürüldü, sonra da o geceyi geçirmek üzere tekrar hastaneye yatırıldı.

Ancak geçtiğimiz Çarşamba sabahı 10.30’da hastaneden taburcu olduğu öğrenilen kadının çocukları, annelerinden günlerdir haber alamıyor.

Çocukları ilk önce emniyete sonra da Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek ‘kayıp ihbarı’nda bulunsa da hala kadından ses yok.

Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı, Kemer Emniyet Müdürlüğü’ne bir yazı göndererek Hatice D.’nin bulunması için hastane ve otogar güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesini istedi.