Ana SayfaDünyaŞehrin tek kadın şoförü Aslantaş, öyküsünü alıntılayan Ivanka Trump’ı Edirne’ye davet etti

Şehrin tek kadın şoförü Aslantaş, öyküsünü alıntılayan Ivanka Trump’ı Edirne’ye davet etti

HABER MERKEZİ – ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivana Trump, dün sosyal medya hesabından Edirne’nin tek kadın otobüs şoförü Pelin Aslantaş’ın başarı öyküsünü paylaşmıştı. Aslantaş ise ‘Edirne’ye gelip benim aracımla seyahat etmesini isterim’ sözleri ile Trump’ı Edirne’ye çağırdı.

ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, dün sosyal medya sitesi Twitter’dan Edirne’deki 250 otobüs şoförü arasındaki tek kadın olan Pelin Aslantaş’ın başarı öyküsünü paylaşmıştı.

‘Ivanka Trump Edirne’ye gelip benim otobüsümde seyahat etsin’

47 yaşındaki Aslantaş, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin internet sitesinde geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yayınlanan kendi hayat öyküsünü paylaşan Ivana Trump’ı “Özellikle gelip benim aracımda seyahat etmesini istiyorum. Tanışmak istiyorum” sözleri ile Edirne’ye davet etti.

DHA’ya Edirne’nin tek kadın otobüs şoförü olması nedeniyle kent halkının güzel değerlendirmelerde bulunduğunu anlatan Pelin Aslantaş, kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarının öneminden de bahsetti:

Bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesi, kendi maddi özgürlüğünün olabilmesi lazım. Bir işin küçüğü büyüğü olmayacağını bilsinler. İşlerini ellerinden geldiğince iyi yapsınlar, dört elle sarıldıktan sonrada kadınlar her türlü başarıya ulaşırlar. Buna eminim. Ivanka’ya da kadınları desteklediği için teşekkür ediyorum.

Previous post
FARC: Yeni siyasi parti Kolombiya'daki eşitsizliği sonlandıracak
Next post
Denizaltının hikâyesini araştırıyordu: İsveçli kayıp gazetecinin cesedine ulaşıldı