Ana SayfaKültür-SanatSibel Kekilli’den taciz ve tehdit mesajlarına tepki: ‘Bağnaz ve nefret dolusunuz, defolup gidin!’

Sibel Kekilli’den taciz ve tehdit mesajlarına tepki: ‘Bağnaz ve nefret dolusunuz, defolup gidin!’

HABER MERKEZİ – Oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medya üzerinden kendisine gönderilen cinsel taciz ve tehdit içerikli mesajlara tepki gösterdi. Kekilli, “Başka insanlara, özellikle kadınlara ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Size acıyorum! Defolun gidin!” ifadelerini kullandı.

Oyuncu Sibel Kekilli, sosyal medyada kendisine gönderilen nefret dolu, cinsel taciz ve tehdit içerikli mesajlara tepki gösterdi.

Kişisel Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapan Kekilli, öncelikle kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Kekilli, “Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır” ifadesini kullandı.

“Bağnaz, ikiyüzlü nefret ve haset dolusunuz”

Sibel Kekilli’nin yaptığı açıklamanın devamı ise şöyle:

Her şeyden önce, hepinize güzel desteğiniz için çok teşekkür ederim. Beni cesaretlendiriyorsunuz. Sevginiz için teşekkürler. Çoğunluğu Türk halkından olmak üzere, hesabımdaki nefret içerikli mesajlara ilk ve son defa vereceğim cevabım aşağıdadır.

Tehditlerinizi, istismarlarınızı ve iğrenç cinsel içerikli mesajlarınızı daha fazla tolere etmeyeceğim. Kendinizi Müslüman olarak tanımlayıp başka insanlara, özellikle kadınlara ya da dinlere saygı duymuyorsunuz. Bağnaz, ikiyüzlü, nefret ve haset dolusunuz. Size acıyorum! Defolun gidin! Lütfen hesabımı takip etmeyi bırakın!