Ana SayfaGüncel🎬 | Liam Neeson’ın ‘son’ aksiyon filmi ‘The Commuter’dan fragman

🎬 | Liam Neeson’ın ‘son’ aksiyon filmi ‘The Commuter’dan fragman

HABER MERKEZİ – Sayısız aksiyon filminde yer alan aktör Liam Neeson’ın yeni yılın ilk ayında vizyona girecek aksiyon filmi “The Commuter”ın fragmanı yayınlandı. Neeson, artık başka bir aksiyon filminde rol almayacağını da açıkladı.

Otuz yılı aşkındır sayısız aksiyon filminde yer alan 65 yaşındaki aktör Liam Neeson’ın yeni yılın ilk ayında vizyona girecek aksiyon filmi ‘The Commuter’ın fragmanı yayınlandı.

Jaume Collet-Serra’nın yönetmenliğini yaptığı ‘The Commuter‘da bu kez bir finansçı olarak izleyeceğimiz Liam Neeson, yine kendini gerilim dolu bir aksiyon hikayesinin içinde buluyor.

Vera Farmiga ile birlikte başrollerinde yer aldıkları bu film, aynı zamanda Neeson’ın son aksiyon filmi olma özelliğini taşıyor.

Toronto Uluslararası Film Festivali’ne katılan Liam Neeson, bir söyleşi esnasında şu sözlerle kariyeriyle ilgili açıklamalar yaptı:

Hala birçok yapım şirketinden aksiyon filmleri için teklifler alıyorum. Şu an, bilmem farkında mısınız ama 65 yaşındayım. Benim oynadığım filmleri izleyenlerin ‘Hadi oradan’ diyeceği yaşa geldim. Artık yaşlandım.


Bu haber Bant Mag.’dan derlenmiştir.
Previous post
OHAL Komisyonu'ndan KHK ile kapatılan TV10'nun başvurusuna ret
Next post
İspanya'dan referanduma destek veren 712 Katalan belediye başkanına soruşturma