Ana SayfaGüncelBBC muhabiri ‘Türkiye’de gazeteciliği’ tek mesajda anlattı: Hükümet yetkilisi USB’yle ‘hazır röportaj’ sundu

BBC muhabiri ‘Türkiye’de gazeteciliği’ tek mesajda anlattı: Hükümet yetkilisi USB’yle ‘hazır röportaj’ sundu

HABER MERKEZİ – ‘Türkiye’de gazetecilik’ ifadesiyle bir paylaşım yapan BBC’nin Türkiye muhabiri, bir hükümet yetkilisinin Ankara’ya giden gazeteci arkadaşına “Biz röportajı yaptık” diyerek flash bellekde ‘hazır röportaj’ sunduğunu öne sürdü.

Britanya’nın saygın yayın kuruluşu BBC’nin Türkiye muhabiri Mark Lowen, röportaj yapmak için Ankara’ya giden gazeteci arkadaşına bir hükümet yetkilisinin ‘hazır röportaj’ sunduğunu yazdı.

Konuya ilişkin olarak Twitter hesabından bir mesaj paylaşan BBC muhabiri, ‘hazır yapılmış’ röportajın gazeteciye flash bellek ile verildiğini ve bunun ardından hükümet yetkilisinin sekreterinin “Biz röportajı yaptık” dediğini öne sürdü.

Mark Lowen’ın “Türkiye’de gazetecilik” başlığı ile yaptığı paylaşım şöyle:

Meslektaşım Ankara’da bir devlet yetkilisiyle görüşmeye gidiyor. Sekreter ona bir USB bellek verip, ‘Biz röportajı yaptık’ diyor.

BBC muhabiri flash bellek ile ‘hazır röportaj’ sunduğunu belirttiği hükümet yetkilisinin kim olduğuna dair bir bilgi ise paylaşmadı.