Ana SayfaGüncelCenaze saldırganın başka AKP’lilerle de fotoğrafları varmış

Cenaze saldırganın başka AKP’lilerle de fotoğrafları varmış

HABER MERKEZİ – Hatun Tuğluk’un cenazesine saldıran ırkçı grupta yer alan ve saldırı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla karakolda fotoğraf çektirdiği ortaya çıkan saldırgan Murat Alp’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ve AKP’li bakan ve milletvekilleriyle fotoğrafları da ortaya çıktı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine saldıranlardan Murat Alp’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yla o gece karakolda çekildiği fotoğraf ortaya çıkmıştı.

Fotoğrafla ilgili Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Soylu ise fotoğraftaki kişinin cenazeye saldırının şüphelilerinden olduğunu doğrulayarak, şahsın gözaltında olduğunu söylemişti.

Soylu, “Önemli olan, hayatımızın her döneminde kimin bizimle fotoğraf çektirip çektirmeyeceği değil hukuk açısından bir suça karışıp karışmadığıdır” ifadelerini kullanmıştı.

Fırat Haber Ajansı’nda yer alan habere gör aynı zanlının Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AKP’li milletvekili Ahmet Gündoğumu ile Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile fotoğrafları da ortaya çıktı.

HDP Genel Merkezi, İçişleri Bakanı Soylu’nun “mahalle eşrafı” dediği şahsın AKP’li isimlerle değişik tarihlerde çekilen söz konusu fotoğraflarını resmi Twitter adresinden paylaştı.


Saldırı sonrası karakolda poz: Cenazeye saldıranlar Soylu’yla yan yana


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kerkük'te bombalı saldırı: 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralı
Sonraki Haber
Başbakan Yıldırım: IKYB'nin bağımsızlık referandumu ülkemiz için güvenlik meselesi