Ana SayfaGüncelCHP’li Milletvekili Mahmut Tanal’ın aracına saldırı

CHP’li Milletvekili Mahmut Tanal’ın aracına saldırı

HABER MERKEZİ – Sosyal medya üzerinden hedef gösterilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın aracı saldırıya uğradı. Tanal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İstanbul’daki evine bir kilometre uzaklıkta gerçekleşen saldırıya ilişkin “Bu bir hırsızlık vakası olamaz” yorumunda bulundu.

Bir süredir sosyal medya üzerinden hedef gösterilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ın aracına saldırı düzenlendi.

Tanal, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki evinin yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki mevkide gerçekleşene saldırının hırsızlık olayı olmadığını dile getirdi.

Aracın içinden hiçbir şey çalınmadığına dikkat çeken Tanal, bunun kendisine yöneltilen tehditlerle alakalı olduğunu düşündüğünü kaydetti.

“Bu bir hırsızlık vakası olmaz”

CHP’li Tanal olayı şu sözlerle anlattı:

Saldırının bir gün öncesi arabayı evime park ettiğim esnada sokakta elektrikler kesikti. Sokakta elektrikler kesik diye gerekli yerlere de şikâyet kaydı oluşturdum. Sonrasında akşam kapımın önüne bıraktığım aracımı ertesi gün öğlen camı kırılmış şekilde buldum. Başta hırsızlık olduğunu düşündüm. Ancak polis olay mahalline geldikten sonra, arabada bulunan özel eşyalarıma hiç dokunulmadığı karıştırılmadığı, yerinden oynatılmadığı, ikinci cep telefonumun dahi alınmadığı tespit etti.

Bu bir hırsızlık vakası olamaz. Saldırının günlerdir maruz kaldığım tehdit ve hakaretler ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Sokak lambaları tesadüfen mi kesikti, Cumhurbaşkanına bir kilometreden az uzaklıkta bir mevkide oturuyorum. Bu konunun aydınlatılmasını istiyorum. Bu saldırı Cumhurbaşkanına da olabilirdi.

Ayrıca Tanal, kendisine sosyal medya hesabından küfreden, hakaret eden ve polis memuru olduğu tahmin edilen kişiyi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet ettiğini ifade etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Silahlı İHA bombardımanında yaralanan 2 köylü tutuklandı
Sonraki Haber
Almanya'dan Ahmet Şık'a 'Cesur Gazeteci Ödülü'