Ana SayfaGüncel‘Everybody Knows’: Oscar’ı boykot eden Farhadi’den Penelope Cruz ve Javier Bardem’li yeni film

‘Everybody Knows’: Oscar’ı boykot eden Farhadi’den Penelope Cruz ve Javier Bardem’li yeni film

HABER MERKEZİ – Oscar’ı boykot eden İranlı yönetmen Asghar Farhadi, Penelope Cruz ve Javier Bardem’li yeni filmi ‘Everybody Knows’ ile izleyici karşısına çıkacak.

“Bir Ayrılık” ve “Satıcı” ile Oscar kazanan, ancak geçen sene Amerika’da Müslüman ülkelere uygulanan seyahat yasağını protesto etmek amacıyla Oscar gecesine katılmayan İranlı yönetmen Asghar Farhadi, yeni filmi “Everybody Knows” ile geliyor.

Filmloverss’ta yer alan habere göre başrollerini Penelope Cruz ve Javier Bardem’in paylaştığı filmin konusu ise şöyle:

Carolina, ailesi ile birlikte Buenos Aires’ten İspanya’nın yerli bir kasabasına bir kutlama için yolculuk eder. Kısa süreli olması planlanan bu ziyaret, yaşamlarını tamamen değiştirecek olan öngörülemeyen olaylarla bozulur.

Penelope Cruz ve Javier Bardem’in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Ricardo Darin, Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Elvira Minguez, Ramón Barea, Carla Campra, Inma Cuesta gibi sanatçılar bulunuyor.

Daha önce Pedro Almodovar ile birlikte çalışan besteci Alberto Iglesias ve görüntü yönetmeni Jose Luis Alcaine ikilisinin yapım ekibinde yer aldığı film, Asghar Farhadi’nin çektiği ilk İspanyolca film olma özelliğini taşıyor.