Ana SayfaToplumsal CinsiyetAlanya’da bir kadını sürükleyip copla darp eden 2 polis açığa alındı

Alanya’da bir kadını sürükleyip copla darp eden 2 polis açığa alındı

HABER MERKEZİ – Alanya’da 2 polis bir kadını saçından tutup sürükledi, tekme atarak copla darp etti. Çevredekiler tarafından kamereya kaydedilen görüntülerin ortaya çıkması sonucu 2 açığa alındı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 polis, yerde yatan bir kadını saçından tutup sürükleyerek copla darp etti.

Ardından polislerin kadına tekme attığı o anlar çevredekiler tarafından görüntülendi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü, kimlikleri belirlenen polislerin açığa alındığını açıkladı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün sabah saatlerinde Alanya İlçesi’nde bir kadının 2 polis tarafından sokakta darp edildiğine ve kötü muameleye maruz kaldığına ilişkin görüntüler üzerine soruşturma başlatıldığı ifade edildi.

Yapılan incelemede, yerde yatan ve yabancı uyruklu olduğu belirlenen kadına kötü muamelede bulunan polislerin kimlik ve sicil numaraları saptanarak görevden el çektirildiği belirtildi.

2 polis hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Değil bir insana, hiçbir canlıya karşı bu ve benzeri nitelikte bir fiilin ve davranışın kurumumuzca tasvip edilir hiçbir yanı, yönü ve de mazereti bulunmamaktadır. Emniyet Teşkilatı olarak; gerekçesi her ne olursa olsun bu tür şiddet ve kötü muamelede bulunduğu belirlenen görevlilerimiz hakkında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da asla hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyecektir.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Woody Allen'ın yeni filmi 'Dönme Dolap'ın afişi yayımlandı
Sonraki Haber
Paris'te Surlu çocuklar için dayanışma konseri