Ana SayfaGüncelBahçeli’den İyi Parti açıklaması: Sonu siyasi mezarlıktır

Bahçeli’den İyi Parti açıklaması: Sonu siyasi mezarlıktır

HABER MERKEZİ – Partisinin grup toplantısında eski MHP’li Akşener’in genel başkanı olduğu İyi Parti ile açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kendilerine tutunacak çürük bir ip buldular ama bunun sonu siyasi mezarlık, ipin sonu mezbeleliktir” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.

Bahçeli’nin gündeminde eski MHP’li Meral Akşener’in genel başkanı olduğu İyi Parti ve CHP’den istifa edip İyi Parti’ye geçen Aytun Çıray’ın açıklamaları vardı.

Bahçeli, Çıray’ın “MHP diye bir parti artık yok” sözlerine “MHP diye bir parti artık yok diyebilecek kadar cüret ve küstahlık gösteren kripto simaların, karaktersiz fırıldakların, parti değiştirirken dillerinin ayarını da kaçırmaları kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir. Yeni ve ısmarlama koltuklarına ısınmaya çalışan köhne, dönme ve siyasi tortuların çıra gibi yanacağı zaman elbet gelecektir” diye karşılık verdi.

Bahçeli’nin konuşmasından satırbaşları şöyle:

Haziran’dan sonra terörizm kartını masaya çıkaranlar, ülkemizi kana bulamıştı, demokrasilerde elbette bu tıkanmanın yolunu açmak seçimdi. Milletimiz bir kez daha sandık başına gitti. MHP haklıydı ama hak ettiği sonucu alamadı.

MHP çok cepheden saldırıya uğramıştı. Saldırılar 1 Kasım’dan itibaren ettı. Partimiz üzerinde hesap yapan, devşirilmiş isimler zaman kaybetmeden harekete geçtiler. 1 Kasım akşamından itibaren dedikoduya başladılar. Aslında hedefin ortasında Türk milleti vardı. MHP’yi içten içe çürütmek için aldıkları talimatlara uydular. Kimliğimizi kullanıp, anılarımıza sığındılar. Kendilerine tutunacak çürük bir ip buldular ama bunun sonu siyasi mezarlık, ipin sonu mezbeleliktir.

MHP diye bir parti artık yok diyebilecek kadar cüret ve küstahlık gösteren kripto simaların, karaktersiz fırıldakların, parti değiştirirken dillerinin ayarını da kaçırmaları kendilerini kurtarmaya yetmeyecektir. Yeni ve ısmarlama koltuklarına ısınmaya çalışan köhne, dönme ve siyasi tortuların çıra gibi yanacağı zaman elbet gelecektir.

 

Previous post
Devrimci Parti'ye operasyon: Çok sayıda kişi gözaltında
Next post
Katalan ve Kürt bağımsızlık açmazları: Demokratik konfederalizm nasıl devrimci bir alternatif sunabilir?