Ana SayfaEkonomiBozdağ’dan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama

Bozdağ’dan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama

HABER MERKEZİ – Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Bakanlar Kurulu’nun ardından yaptığı açıklamada, Motorlu Taşıtlar Vergisi zammının makul bir rakama çekileceğini açıkladı.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında Çankaya Köşkü’nde toplandı.

4 saat süren toplantının ardından Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, açıklamalarda bulundu.

Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne (MTV) 2018’de yüzde 40 zam yapılacağının açıklanmasına ilişkin konuşan Bozdağ, “Bakanlar Kurulumuz MTV’nin kanun tasarısında öngörülen rakamdan makul bir rakama çekilmesi konusunda karar verdi. Bu konuda Naci Bey gerekli çalışmaları bitirdikten sonra konunun ne kadar aşağı çekileceğini açıklayacak. Konu, yapılan iyileştirmeye göre revize edilecektir” dedi.


Motorlu Taşıtlar Vergisi’ne yüzde 40 zam geliyor


ABD’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas kentinde düzenlenen müzik festivaline yönelik gerçekleştirilen ve 58 kişinin yaşamını yitirdiği silahlı saldırıya ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Bekir Bozdağ, şunları söyledi:

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine ve ABD halkına taziyelerimizi iletiyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Türkiye olarak ABD ile her türlü şiddet, saldırı ve terör konusunda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dayanışma içerisinde olacağımızı özellikle ifade etmek istiyoruz.


Las Vegas Katliamı | En az 58 kişi yaşamını yitirdi, ‘saldırıyı IŞİD üstlendi’


 

Previous post
Rus basını: 'Rusya, S-400 sistemlerinin kodlarını Türkiye'ye vermeyecek'
Next post
İstanbul’da kaldırımda yürüyen bir kadını şiddete maruz bırakan erkek tutuklandı