Ana SayfaGüncelDeniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama

HABER MERKEZİ – Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, “Şuuru kapalı, durum ciddi, yaşamsal bulguları normal” dedi.

Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde tedaviye alınan  Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Son açıklama Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş’ten geldi.

İbiş, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin “Deniz Bey’in şuuru kapalı, durum ciddi. Yaşamsal bulguları normal ve iyiye gidiş sürecinin en önemli bulgularından biri de bu. Normal seyrini koruyor” dedi.

Ankara Üniversitesi Rektörü ayrıca, “Lütfen bizim yazılı ya da kamera karşısındaki açıklamalarımız dışındaki bilgilere itibar etmeyin. Doğrusunu bizden alırsınız. Lütfen onlara itibar etmeyin. Biz her konuyu şeffaf bir şekilde paylaşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Deniz Baykal, Pazartesi günü yüksek ateş ve solunum sıkıntısı nedeniyle sabahın erken saatlerinde Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde tedaviye alınmıştı.