Ana SayfaGüncel12 yaşındaki oğlunu ‘yaramazlık yapıyor’ diye boğarak öldürdü, ‘Öleceği aklıma hiç gelmemişti’ dedi

12 yaşındaki oğlunu ‘yaramazlık yapıyor’ diye boğarak öldürdü, ‘Öleceği aklıma hiç gelmemişti’ dedi

HABER MERKEZİ – Kayseri’de 12 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren Hasan E. ifadesinde, cinayeti ‘mahalle baskısı’ ile gerekçelendirdi, “Boğazını iple sıktım, öleceği aklıma hiç gelmedi” dedi.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde, 43 yaşındaki Hasan E., 12 yaşındaki oğlunu üç tekerlekli motosikletin arka kısmındaki kasanın içinde iple boğarak öldürdü.

DHA’nın haberine göre olayın ardından gözaltına alınan ve sorgulanmak üzere emniyete götürülen Hasan E., ilk ifadesinde, oğlunu, “yaramazlık yaptığı ve çevreye rahatsızlık verdiği için ‘mahalle baskısı’ nedeniyle öldürdüğünü” savundu.

Katil baba cinayeti, “Yaramazlık yapmaması için defalarca ben ve annesi Gülsan, ikaz ettik; ama dinlemedi. Önce döverek, hırpaladım. Sonra kendime hakim olamadım. O anda boğazını iple sıktım. Öleceği aklıma hiç gelmedi” sözleriyle anlattı.

“Öldüğünü anlayınca çok pişman oldum” diye devam eden Hasan E., “Kendimi evde asmak istedim; ama beceremedim. Sonra bileklerimi kesip, yaşamıma son vermeye kalkıştım; ama eşim ve komşular, beni kurtardı” dedi.