Ana SayfaKadınBir kadının balkonuna meyveye sarılı cinsel saldırı notları atan erkek tutuklandı

Bir kadının balkonuna meyveye sarılı cinsel saldırı notları atan erkek tutuklandı

HABER MERKEZİ – İstanbul’da bir kadını, evinin balkonuna sebze ve meyvelere yapıştırılmış mesajlar atarak taciz eden Hakan Erdağlı için 9 yıl hapis cezası istendi.

İstanbul Ataşehir’de özel bir hastanede çalışan kadın, yaşadığı lojmanın balkonuna atılan cinsel saldırı içerikli notlarla bir ay boyunca sistematik olarak tacize maruz bırakılmıştı.

Kadın, meyve ve sebzeye sarılarak atılan taciz notlarının sistematik hale gelmesi ve şahsın bulunamaması üzerine çalıştığı hastaneden ayrılmıştı.


Sistematik taciz: Bir kadının balkonuna meyveye sarılı cinsel saldırı notları atıldı


Hürriyet’ten Aziz Önen’in haberine göre kadını tacize maruz bırakan erkeğin alt kattaki komşusu 40 yaşındaki Hakan Erdağlı olduğu belirlendi.

Kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan ve ifadesinde “O yazıları ben yazmadım” diyen Erdağlı, ‘cinsel taciz’ suçlamasıyla tutuklandı.

İddianamede, şüphelinin sonraki ifadelerinde eylemleri kendisinin işlediğini kabul edip pişman olduğunu söylediği belirtilerek, ‘cinsel taciz’ suçundan 4 müşteki için ayrı ayrı olmak üzere toplamda 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.