Ana SayfaGüncelErdoğan’dan Sarraf Davası’na ilişkin açıklama

Erdoğan’dan Sarraf Davası’na ilişkin açıklama

HABER MERKEZİ – AKP grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rıza Sarraf davasına değinerek, “17-25 Aralık tezgahı başarısız olunca aynısını Amerika’da kurdular” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan, isim vermeden ABD’deki Rıza Sarraf davasını kast ederek, ”17-25 Aralık’ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Dik duruşumuz sayesinde bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika’da kurdular” diye konuştu.

AKP lideri Erdoğan, ekonomi gündemine de değinerek, “Şimdilik kızıl elmamız ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak dünyanın 10 ekonomisi haline gelmektir” dedi.

Ayrıca Erdoğan, yarın Rusya’nın Soçi kentinde İran ve Rusya liderleriyle gerçekleştireceği zirveye ilişkin şunları dile getirdi:

Yarınki toplantıda çok önemli görüşmeler yapacağız. Rusya ile kurduğumuz yakın ilişkiden elde ettiğimiz neticeler oldukça önemli. Merkezi Irak yönetimi ile de uzun zamandır olmadığı kadar müspet bir noktaya gelmiş durumundayız. Fransa ile de yakın diyalog içerisindeyiz. Almanya Hollanda Belçika gibi ülkeler maalesef bir süredir ırkçılığın pençesine düşmüş durumdalar. Buna rağmen hepsiyle ikili ilişkilerimizi geliştirmek istiyoruz.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Dünya'da genç nüfusun en az yüzde 13,1'i işsiz
Sonraki Haber
Rantiye toplumunda kiracıları örgütlemek – Michael Byrne