Ana SayfaGüncel‘Huzur vadeden’ Kılıçdaroğlu: 2019’a az kaldı

‘Huzur vadeden’ Kılıçdaroğlu: 2019’a az kaldı

HABER MERKEZİ – CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu eleştirerek, “2019’a az süre kaldı. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, yeter artık” serzenişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da kendisini karşılayanlara hitaben bir konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de huzur içinde yaşamak istediklerini belirterek, “2019’a az süre kaldı. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, yeter artık” dedi.

‘Sadece huzur vadediyorum’ diyen CHP liderinin açıklamalarından öne çıkan kısım şöyle:

Ben size sadece ve sadece huzur vadediyorum, huzurlu, güzel bir Türkiye vadediyorum. Birlikte huzur içinde yaşayacağız ve bunun mücadelesini el birliğiyle vereceğiz. 2019’a az süre kaldı. Gerginliklerden, kavgalardan bıktık, yeter artık. Bu ülkede hangi görüşten olursak olalım bir arada, kardeşçe yaşayabiliriz. Niye yaşamayalım, ne var önümüzde engel? Bağırmakla, çağırmakla ülkeler yönetilseydi, ülkeler büyüyebilseydi dünyanın en gelişmiş ülkesi olurduk. Demek ki bu işler bağırmakla olmuyor. Bu işler kavga ederek, diğer ülkelere kafa tutarak olmuyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Çin’de fabrikada patlama: 2 kişi yaşamını yitirdi, en az 30 kişi yaralandı
Sonraki Haber
Plastik atıklar kent mobilyalarına dönüşüyor